Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


csók1

2009.08.17

 

A fiúk mit gondolnak a csókról?

A csókolózás a legszebb nyelv a világon! Ezt a fiúk is így gondolják. Pár fiú véleménye és számos tény a csókkal kapcsolatban.

" Csókolózni szuper dolog, ha minden stimmel: a lány, a környezet, a hangulat. Első és legizgalmasabb csókomat egy évvel ezelőtt egy sítáborban kaptam. Romantikus volt a hangulat és a lány igazán különleges hatással volt rám. Nem csókolt túl erősen, túl nedvesen, nem harapott bele a számba. Azt ugyanis ki nem állhatom. De az igazat megvallva még nem kaptam rossz csókot - szerencsére!"

"Szeretem a csókban rejlő érzelmességet és azt, hogy ezáltal jobban megismerhetjük a partnerünket. A legrosszabb csók amit eddig kaptam teljesen érzelemmentes volt. Az iskolában történt a lány éppen egy májkrémes szendvicset fogyasztott, és ilyen ízű volt a csókja is. Brrr! Szörnyű volt! Ej, lányok! A friss lehelet egyszerűen hozzátartozik a szerelmes együttléthez!"

"Ha egy lány nem mos mindennap fogat, akkor mindegy milyen jól csókol, mert egyszerűen visszataszító. Azok a lányok is iszonyúak akik folyóvá alakítják a számat mert olyan nyálasan csókolnak.  A tökéletes csókot így tudnám leírni: gyengéd, szép és jó technika! A magabiztos lányok ezért csókolnak jobban! Ők inkább élvezik a dolgokat és nem azon vacilálnak hogy mindent jól csinálnak-e!"

"A legjobb dolog a nyelves csók. Ettől teljesen függő leszek! Szuper szexis! De csak abban az esetben ha a lány valóban jól csókol. A rossz csók számomra az ha a lány nem használja a nyelvét, vagy fogalma sincs arról hogy hogyan kell. Ez nagyon kellemetlen mert akkor folyamatosan irányítani,  vezetni kell őt. De még ennél is rosszabb ha a lány dohányzik, vagy túl nyálasan csókol! Az teljesen elfogadhatatlan."

"Mindenfajta csókot szeretek, persze legjobban a franciát. Ezek az érintések és egymás közelsége nagyon felizgat. Az egész testem libabőrös lesz! Ha ráadásul a csajnak telt ajka van,  jól néz ki, és átéléssel csókol akkor mindenről megfeledkezem magam körül. De elengedhetetlen hogy a csajnak jó illata legyen - különben undorom tőle!"

Tanítsd meg csókolni!IS 1277775

1 eset: "Mindig olyan hevesen és erősen csókol, mintha sürgős lenne neki!"


Megoldás: Nézz meg vele egy szerelmes filmet videón. Egy csókjelenetnél mondd azt: "Ha ilyen csókot látok lilabőrös leszek. Ezt mi is kipróbálhatnánk!" Aztán pedig gyerünk! Ha jól sikerül, mondd meg a fiúnak, hogy ezt nagyon szexisnek találtad - a vad csókcsörtével ellentétben. Ettől kezdve gyengédebben fog csókolni, hogy örömet szerezzen neked.

 

2. eset: "Amikor megcsókol, a nyelvét ledugja a torkomon, mintha ellenőrizné a manduláimat!"


Megoldás: A heves támadást úgy tudod tompítani, hogy miközben összebújtok, a nyelveddel megálljt parancsolsz. Ez olyan mintha a kezét szorítanád meg csak most éppen a nyelveddel. Ha még mindig nem érti a jelzéseket, akkor nyugodtan ülj le vele beszélgetni. Mondd el neki, hogy mi az amit egyáltalán nem szeretsz, mutasd meg neki hogy neked mi esne jól és mit találsz erotikusnak.

 

3. eset: " Az ajkai mindig cserepesek és ettől olyan durva!"


Megoldás: Ha a kedvesed szája leginkább egy dörzsi szivacsra hasonlít, akkor a szokásosnál több szőlőzsírt használj, és csókold meg így a barátodat. Íggy feltünés nélkül naponta többször is bekrémezheted ajkait csókolózás közben. A fiúk nem annyira szeretik az édesített változatot, ezért semleges szőlőzsírt vásárolj.

 

4. eset: "Olyan nedvesen csókol és utána az összes nyála a számban marad!"


Megoldás: Az a legcélravezetőbb, ha elbeszélgetsz vele erről. Mondd el neki, mennyire szereted, szívesen bújsz oda hozzá, de a csókjai néha nagyon nyálasak. Ezután pedig gyakorolhattok együtt!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.