Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


pasizási tanácsok1

2009.08.17

Hogyan legyél "Jó csaj?"

Tudjuk, hogy a férfiak nehezen mutatják ki érzéseiket. Se a barátnőjükkel, se pedig a haverokkal nem beszélnek ilyenekről. Azonban létezik egy bók, amit a férfiak akkor mondanak egy nőre, amikor egymás közt beszélgetnek. Ez egy tipikus 'férfi duma' - női szemmel néha megmagyarázhatatlan, de a férfiak körében világos kifejezés.

Arról beszélünk, amikor a férfi egy nőre azt mondja: "Jó csaj" vagy "Jó nő".

Hallottad már, hogy egy férfi ezt mondja? Nagyon leegyszerűsítettnek és kifejezéstelennek hangozhat ez így elsőre, de megvan pontosan, hogy ez mire vonatkozik, és a férfiak mit értenek ez alatt.

Szóval mit is jelent férfinyelven az, ha valaki "jó csaj"?

Ez azt jelenti, hogy az a nő olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek nagyon megfelelnek a férfinak. Ami még fontosabb, hogy ennek következményeképp a férfi nagyon szeret a nővel lenni. A nő mellett lenni azt jelenti, hogy jól szórakozik, hasznosan tölti az időt és számára kedves élményekben van része. És ebben az esetben semmi olyanról nincs szó, hogy a férfi kellemetlen dolgokat tulajdonít a nőhöz.

Nézzük mik a "jó nők" és a "jó csajok" tulajdonságai:

- A "jó csajok" minden helyzetet pozitívvá és humorossá tesznek.

- A 'jó csajoknak" nem kell állandóan megtervezni és irányítani a helyzetet, elengedik magukat, és lazán nyilvánítanak véleményt.

- A "jó csajoknak" mindig van mit csinálni, ami elégedetté teszi őket, szóval nem érzik magukat elhagyatva, például ha egy helyre nem lettek meghívva.

- A "jó csajok" nem erőltetik a pasit, hogy olyat tegyen, amit nem akar, hanem kivárják, míg saját maga nem dönt mellette.

- Mikor segítségre van szükségük, a "jó csajok" könnyen találnak módot arra, hogy kérjenek. Tudják, hogy kordában tudják tartani érzéseiket, ha úgy beszélnek problémáikról, és úgy kérnek segítséget, hogy azt mások ne nézzék rossz szemmel.

- A "jó csajok" minden társasági helyzetet könnyedén kezelnek. Soha nem jönnek zavarba az emberektől, bizonyos helyektől, szituációktól.

- A "jó csajok" soha nem kérnek egyszerre mindent egy pasitól. Tudják, hogy holnap is nap van.

- A "jó csajoknak" nincs szükségük egy pasira, hogy érvényesítsék ötleteiket és érzéseiket.

- A "jó csajok" nem félnek teljesen őszintének lenni.

- A "jó csajok" tudják, hogy ahogy magukról beszélnek, és ahogy önmaguk iránt éreznek, úgy fog a pasi is érezni irántuk.

A sikeres és elégedett emberek állandó pozitív érzelmi állapotban vannak, és a szokásaikba is beiktatták a pozitív hozzáállást, és bizton állíthatom, hogy azok a nők, akik ezeket a tulajdonságukat magukénak mondhatják, csak profitálnak belőle a randijaik alkalmával, és nagyon sok kellemetlenségtől meg tudják magukat óvni, amiket sajnos sok nő nem tud elkerülni.

Íme néhány ilyen követendő példa, amit ha betartasz, az érzelmi állapotod mindig pozitív lesz:

- Találd meg a módját, hogy minél többet légy pozitív hangulatban!
- Mindig olyan hangulatban kezdd a beszélgetést, amilyen hangulatban szeretnéd a pasit is látni!
- Légy megértő, hogy téged is megértsenek.
- Légy rugalmas.
- Beszédedben légy határozott, de valójában mindig légy megértő.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

...

(Valaki a tömegből, 2013.01.11 12:02)

Szerintem ez hülyeség.
Persze félre ne értsetek, nem arról van szó, hogy nem igaz, mert biztos van akire igaz, de óriási tulzás így általánosítani. Véleményem szerint az a kifejezés, hogy "a pasik" összesen annyi információt tartalmaz, hogy nem nők. Egy ilyen "pasik" jelzés alatt nem lehet a viselkedésükről beszélni. Minden fiú másmilyen. Én már találkoztam olyannal akinek barátnője volt és mégis egy számára ismeretlen csajra mondta, hogy jó nő. Úgy hogy csak látásból ismerte. Annyit tudott róla, hogy szép alakja van és magas. Ennyit. Még a nevét sem hallotta soha, mégis jó nőnek nevezte. Persze van a másik véglet. Az aki még ha füig szerelmes is egy lányba sem mondja, hogy jó csaj vagy jó nő, mert nem meri és mert fél, hogy akkor kiderül, hogy tetszik neki. Ilyen is van. Az, hogy ilyenek a pasik, erős túlzás. Ez olyan mintha azonnal kivétel nélkül megállapítanánk a "nőkről", hogy pl. minden titkukat elmondják az lb-jüknek. De ez amúgy rossz példa, mert ez gyakoribb.
Egy szó mint száz, én nem arra megyek, hogy lehúzzam ezt a szöveget, csak szeretném itt és most tudatni mindenkivel, hogy HA A "JÓ NŐ" KIFEJEZÉS EGY PASI SZÁJÁBÓL HANGZIK EL, ATTÓL MÉG NEM BIZTOS, HOGY FÜLIG BELÉDSZERETETT.

LOol

(:), 2011.06.04 21:17)

Hát nem tom beválik-e

Re: LOol

(Judith(szerk.), 2011.06.06 18:07)

Szerintem igen
próbáld ki
:)