Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


szerelem1

2009.08.17

Az első találkozás

 

Bemutatnak egy srácnak, vagy leszólít egy fiú egy táraságban. Figyeld a testtartását! Ha egyenesen háttal, testtel és vállal néz feléd, és a lábfeje is a te irányodba mutat, akkor érdeklődik irántad. Ez a kéztartás a fiúknál figyelemfelhívó magatartásra utal: tudat alatt így keltik fel a partnerük figyelmét a férfiasságukra. Lányoknál ugyanezt jelenti a csípőre tett kéz: vegyél észre!

Rossz jel: a keresztbe tett kéz vagy a láb!

 

Ha újra találkoztok!

 

Már egy ideje figyeled a srácot, és most újra találkoztok. Biztosan tetszel neki, ha felcsillan a szeme, amikor észrevesz téged és rád mosolyog! Ha úgy köszön neked, hogy hozzád ér és a testével feléd fordul, és ha közelebb lép hozzád, mint általában az idegenek, azaz belép az intim szférádba, nyert ügyed van. Ha beszélgetés közben állja a tekintetedet pár pillanatig, majd elkapja a fejét és zavartalan zsebre dugja kezét, akkor nem tudja, hogyan közelítsen hozzád. Bátorítsd őt!

Rossz jel: Beszélgetés közben unottan a társaságot nézi, és csak olykor-olykor pillant rád!

 

Romantikus vacsi
 
Mire ügyeljen, ha meghívták egy romantikus vacsorára?

Ha felragyogott a szerencsecsillaga, s a becserkészett pasi hirtelen felindulásból vagy nagyon is határozott kéjvágyból meginvitál bennünket egy romantikus vacsorára, néhány apróságra feltétlenül oda kell figyelnünk, hogy az este végén elégedetten vehessük tudomásul, már megint mi győztünk. Ime az ajánlatok:

- Az első találkozóra nem illik túl nagy késéssel érkezni (némi késés azért nem árt, hadd izguljon, eljövünk-e?).

- Öltözködésünk legyen inkább szolid, de azért kínáljon meglepetéseket a szemnek. Sminkünk szintén ne legyen harsogó, de emelje ki az előnyös vonalakat. A mély dekoltázsú ruhákat, vagy a miniszoknyát tartogassuk későbbre. Sok férfi "megijed" az ilyen nyílt kihívásoktól.

- Ha vacsorára hívnak bennünket, ne hivatkozzunk a diétánkra. Ezt - mégha diétázunk is - függesszük fel erre az alkalomra. A legtöbb férfi a jó étvágyú, jó borokat kedvelő hölgyek társaságát "díjazza".

- Az első közös vacsoránál még véletlenül se kerüljenek szóba a korábbi szerelmek, kapcsolatok.

- Viselkedjünk természetesen, amely sokkal megnyerőbb, bátorítóbb, mint a kihívó kacérság.

- Ne terheljük a társalgást magánéleti problémákkal, munkahelyi zűrökkel vagy féltékenységre utaló megjegyzésekkel.

- Ne szaladgáljunk ki állandóan a mosdóba a"sminkigazítás" ürügyével.

- Ne feledje: a vacsorameghívás nem jár bonusz ágyjelenettel.

- Ám minden előfordulhat, ezért legyen Önnél mindig óvszer!

Ha ezeket a szabályokat sikerül betartani, akkor nemcsak egy kellemes estét tölthetünk el álomlovagunk társaságában,de nagy valószínűséggel számíthatunk a következő meghívásra is. Ami pedig azt jelenti, hogy kiszemeltünk vonzónak találja és kedveli az új partnerét. Ez pedig igéretes jövőt sejtet.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.