Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


sminkelési trükkök

2009.08.18

Profi trükkök a sminkeléshez

Egy két profi sminktrükk és máris szép sminkünk lehet. Erről fog szólni a következő cikk.

Három alapkellék lesz szükséges: 
A legfontosabb az alapozó, a szempillafesték és a rúzs. Ha ez a három alapkellék megtalálható lesz nálunk, akkor mindig és mindenhol ápolt lehet a külsőnk.
Smink egy perc alatt:
Ha mindhárom kellék rendelkezésünkre áll, akkor most már valóban csak egy perc, és fantasztikusan nézünk ki. Kenjük be bőrünket egy kevés színezett nappali krémmel, ami nedvességgel és leheletnyi színnel látja el azt és még az UV sugárzástól is megvéd. Bőrünk apró hibáit folyékony korrektorral tüntethetjük el.
Rózsás orcák:
Egy leheletnyi krémes pirosító üdévé varázsolja arcunkat. Húzzuk szánkat széles mosolyra, vigyünk egy kevés pirosítót az arc kiemelkedő részeire. Az orcákra, az állra és az orr hegyére. Ezután szépen simítsuk el egyenletesen az arc széle felé haladva. Vigyünk egy leheletnyit a pofacsontra is, ami különösen hangsúlyozza arcvonásunkat.
Élénk tekintet:
Az utolsó lépések következnek. Kevés hajlakkot permetezzünk egy szemöldökfésűre vagy ennek hiányában egy már nem használt szempillaspirálra. Fésüljük át vele  a szemöldökünket. Ezután fessük ki szempilláinkat. Vigyünk egy kis világos színű szemhéjpúdert a szempillák alá. Ez még inkább kiemeli szemeinket.
Csodás ajkak:
Ajakrúzs helyett használjunk egy kevés szájfényt és máris kész az  egyperces smink. Az ajakecset segít egyenletesen felvinni a szájfényt, ha ujjal visszük fel, akkor még gyorsabban elkészülünk.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.