Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ajkak

2009.08.17

Ajkak:

A töredezett, kiszáradt ajkakra még ránézni is rossz! Sok fiú azért halasztja a csókot, mert fél, hogy a párjának a szája felgerebjézi az az övét! Ugye nem szeretnéd, hogy emiatt elijeszd a barátodat? Akkor tegyél ellene!

 

Cserepes, kiszáradt ajkak? A fiúk szemében ez manapság még a fogszabályozónál is szörnyűségesebb! Félnek tőled! Ha átsírod az éjszakákat miatta, attól nem lesz jobb a szád állapota!

Sok régi gyógyír van a gyönyörű és kiemelt ajkak megtartására, rosszabb esetben elérésére.

Az egyik, hogy minden este - lehetőleg fürdés után - kend be a szádat szőlőzsírral! Ajánlott a Labello krém, amit szájra használunk, és még az illata is fantasztikus! Ráadásul még a legnagyobb hipermarketben is megtalálhatod! Méghozzá olcsón!

 

Ha a kiemelést szeretnéd megvalósítani, akkor a legjobb kontúrt válaszd! Persze ha égbe szökő az ára, akkor hagyd a fenébe, beérsz egy egyszerűvel is! A kontúrceruza legyen puha és nem túl hegyes! Akinek bizonytalan a keze, és nehezére esik egyetlen vonallal keretezni, az jelöljön ki két pontot a felső ajkon, és ezeket próbálja összekötni egy vonallal! Bátran kísérletezgess a színekkel! Ha a természetes szépségedet akarod kihangsúlyozni, akkor a barnás árnyalatokhoz nyúlj, satírozd el a keretező vonalat, majd jöhet a rúzs, és erre a fény, amelytől még csillogóbbá válik az ajkad.

Az újgenerációs szájfények zselés hatóanyagokat tartalmaznak, nem ragadnak, ráadásul puhítják a bőrt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.