Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


szem

2009.08.17

 

Szem:

 

Az igéző szem nem lehet véres, vagy vörös! Elijeszted magadtól a pasikat! Ez így nem mehet tovább! Ha szép szemeket akarsz, akkor vedd a kezedbe a lehetőséget, és tegyél ellene addig, amíg lehet!

 

Hallottál már a szemcseppről? Az nem csak a szem fájásakor vehető kézbe, hanem a véres és vörös szem észrevételekor is! Sőt, akkor a legjobb! Vannak olyan emberek akiknek már a 10 perces tévézéskor vagy számítógépezéskor megfájdul a szemük, és képtelenek tovább ott ülni. Viszont ha ott ülnek, akkor készülhetnek arra, hogy vörös lesz a szemük, vagy ami annál is rosszabb: véres! És az szörnyen fáj néhány esetben! Ezeknek az embereknek hasznos dolog, ha naponta csöppentenek a szemükbe!

Téves hit, hogy a szembe való csöppentés fáj! Van, aki csak az állítólagos fájdalomtól nem mer a szemébe cseppenteni! Pedig nem ördöngős! Kész felfrissülés, amikor újra kinyitja az ember a szemét, és lát!

A cseppentést este és reggel ajánlott elvégezni, mert reggel felfrissíti a szemeket, este pedig nyugodtá teszi, hogy valóban kényelmes, és tökéletes legyen az éjszaka, fantasztikus legyen a gyönyör az nyugodt alvás közben!

Este fürdés után csináld! Nem kell különösebben nekikészülni, elég, ha odakészítessz egy zsebkendőt, amivel megtörlöd, ha könnyezni kezdessz!

Ha segíteni akarsz magadon, akkor ezt az eljárást választod, ha viszont továbbra is kitartó akarsz maradni, akkor már késő lesz..

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.