Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miley Cyrus

2009.08.18

 

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Születési név:   Becenév:
 Destiny Hope Cyrus    Bullethead, Smiley, Mile, Miles
Születési idő:   Névnap:
 1992. november 23.    augusztus 30.
Születési hely:   Csillagjegy:
 Nashville, Tennessee, USA               Nyilas
Foglalkozás:   Magasság:
 énekesnő, színésznő    173 cm
Családi állapot:   Szemszín:
 hajadon, nincs gyerek    zöldes kék
Partner:   Hajszín:
     barna
Nemzetiség:

 

Karrier

Az első szerepe 2003-ban volt, apja mellett játszott a Doki c. tv sorozatban. Még abban az évben a mozivásznon debütált a Big Fish (Nagy Hal) című filmben amiben Ruthie-t alakította. Majd Rhonda Vincent 'If Heartaches have Wings' klippjében szerepelt. Szerepelt a Colgate Country Showdown-ban, édesapjával Billy Ray Cyrus-szal. Még csak 12 éves volt, amikor először énekelt apukájával a színpadon.
Aztán jött a nagy áttörés, a Hannah Montana.
2006. június 22-én élő koncertet adott, a floridai Disney World-ben, Hannah Montanaként, majd a The Cheetah Girls nevű trióval indult koncertkörútra.
2006. október 24-én megjelent a Hannah Montana soundtrack-je, ami több hétig vezette a különböző zenei listákat.
2007. június 26-án megjelent a következő lemez, mely a Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus nevet viseli. Erre az albumra Miley nyolc dalt is írt.
A Disney piacra dobott Hannah Montana ruhákat, és kiegészítőket, amiknek a tervezésében Cyrus is közreműködött. Szerinte ezek nem nevetséges jelmezek lettek, hanem olyan ruhák, amiket Hannah és a barátai is szívesen hordanak.
2007. okt. 18-án indult útjára a Best of Both Worlds Tour, St. Louis, Missouriból, és 2008. jan. 9-én New Yorkban ért véget.
2007 december 17-én debütált első önálló klippje, a Start All Over.
Első önálló albuma 2008 július 22-én jelent meg Breakout címmel, ami Miley elmondása szerint megmutatja az igazi érzéseit a zene iránt.
2009-ben a Bolt c. animációs filmje a Golden Globe-on és az Oscaron is jelölt volt. 2009 március elején jelent meg életrajzi könyve 'Miles To Go' címmel.
Áprilisban debütált a mozikban a Hannah Montana: The Movie c. film, ami már az első hétvégén hatalmas kasszasiker lett.
Nemrég fejezte be a Hannah Montana harmadik évadjának forgatásait, de a Disney felajánlotta a negyedik évadot is, így nemsokára folytatják a felvételeket.
Június elejére 2 hónapra Savannah-ba utazott, hogy leforgassa új filmjét a The Last Songot, ami 2010-ben kerül a mozikba.
Szeptemberben turnézni indul a Metro Station-nel az USA-ban és Angliában
.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.